KONYA İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2022/2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BİRİNCİ YARIYIL ARA TATİL MESAJI

2022/2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BİRİNCİ YARIYIL ARA TATİL MESAJI

İnsanı geleceğe hazırlayan ve toplumların binlerce yıllık bilgi, birikim ve kültürel değerlerini gelecek kuşaklara aktaran en önemli unsur, o milletin çocuk ve gençlerine sunulan eğitim öğretim hizmeti ile izah edilebilir. Bu önemli hizmetinin sistemli ve bir program dâhilinde verildiği mekânlar olan okullarımız ise hayatî ve millî bir vazifenin yerine getirildiği yerlerdir.

Bakanlığımız, 14-18 Kasım 2022 tarihleri arasında öğrencilerimize bir haftalık tatil ilan etmiş, örgün eğitimin hızlı temposu karşısında kısa bir süre de olsa öğrencilerimizin dinlenmeleri ve sosyal hayatlarına daha fazla vakit ayırmaları için bir imkân sunmuştur.

Bu vesileyle okulların açıldığı 12 Eylül 2022 tarihinden itibaren büyük bir özveri içerisinde çalışarak okullarımızı çocuk ve gençlerimizin en mutlu oldukları yerler olarak hazırlayan tüm yönetici ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.

Bir haftalık bu ara tatilin, tüm öğrencilerimizin fizikî yorgunluklarını geride bırakıp daha büyük sevgi ve heyecan içerisinde okullarına kavuşma duygusuyla gönüllerini süslediği bir dönem olmasını diliyorum.

 

Murat YİĞİT

Konya İl Millî Eğitim Müdürü

Akçeşme Mahallesi Garaj Caddesi No 4 42020 Karatay / KONYA - 0 332 353 30 50

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.