KONYA İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2021/2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İKİNCİ YARIYIL DÖNEMİ MESAJI

2021/2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İKİNCİ YARIYIL DÖNEMİ MESAJI

07 Şubat 2022 tarihi itibariyle başlayacak olan 2021/2022 eğitim öğretim yılı ikinci yarıyıl döneminin tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize hayırlı olmasını diliyorum.

Okullarımız, çocuk ve gençlerimizi akademik olarak geliştirmenin yanı sıra onları hayata hazırlayan, kültür ve medeniyetimizin değerleri ile kendilerini yetiştirmelerine katkı sunan en önemli mekânlardır.

Yöneticilerimizin önderliği, öğretmenlerimizin rehberliği ve velilerimizin de destekleriyle okullarımızda verilen eğitim öğretim hizmeti, geleceğimizin imar ve inşa edilmesinde en belirleyici role sahiptir. Bu sebeple okullarımız, nesillerimizin geleceğe hazırlandığı eğitim yuvaları olarak milli bir vazifenin yerine getirildiği yerlerdir.

İnanıyoruz ki 2021/2022 eğitim öğretim yılının ikinci yarıyıl dönemi, okullarımızda daha çok ve daha etkin sosyal, kültürel, sportif ve bilimsel projelerin üretildiği bir eğitim dönemi olacaktır.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimizin daha büyük bir şevkle bu süreçteki vazifelerini yerine getireceklerine inanıyor, sağlık ve huzur dolu nice eğitim dönemine kavuşmamızı temenni ediyorum.

Seyit Ali BÜYÜK

Konya İl Millî Eğitim Müdürü

Akçeşme Mahallesi Garaj Caddesi No 4 42020 Karatay / KONYA - 0 332 353 30 50

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.