KONYA İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DÖNEM BAŞI İL ZÜMRE BAŞKANLARI TOPLANTISI İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ MURAT YİĞİT'İN KATILIMIYLA YAPILDI

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DÖNEM BAŞI İL ZÜMRE BAŞKANLARI TOPLANTISI İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ MURAT YİĞİT'İN KATILIMIYLA YAPILDI

"2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Dönem Başı İl Zümre Başkanları Toplantısı" İl Milli Eğitim Müdürümüz Murat Yiğit'in başkanlığında, 05 Eylül Salı günü il zümre başkanlarının katılımıyla çevrim içi olarak yapıldı.

İl düzeyinde uygulama birliğinin sağlanması ve öğretim programlarında belirlenen ortak hedeflere ulaşılması konularıyla başlayan toplantıda daha sonra öğrenci başarısının artırılması için alınacak tedbirler, il düzeyinde yapılan sınavlar (ortak sınavlar ile merkezi ortak sınavlar),  zümre ve alanlar arası işbirliği, eğitim ve öğretimde kalitenin yükseltilmesi, iş sağlığı ve güvenliği konularından söz edildi.

İlimizin başarısının daha üst seviyeye çıkarılması için eğitim ve öğretimde birlikteliğin sağlanmasının öneminden bahseden İl Milli Eğitim Müdürümüz Murat Yiğit, zümrelerde alınan kararların tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve eğitimin tüm paydaşlarına hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

İl zümre başkanlarının gündem maddeleriyle ilgili fikirlerini beyan ettiği ve alanlarında yaşadıkları sorunları dile getirdiği toplantıda,   İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Nizamettin Doğan, yürütülen ve planlanan çalışmalar ile ilgili bilgi verdi.

05-09-202305-09-2023

 

Sarıyakup Mahallesi Garaj Caddesi No 4 42020 Karatay / KONYA - 0 332 353 30 50

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.