KONYA İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YARIYIL TATİLİ MESAJI

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YARIYIL TATİLİ MESAJI

Bir Selçuklu payitahtı olan Konya'mız, geçmişinden aldığı güç ve sorumluluk duygusu içerisinde eğitimi en öncelikli konusu edinmiş, bu çerçevede nice kıymetli proje ve çalışmayı hayata geçirmiştir.

Eğitimin kalbinin attığı yerler ise örgün eğitim yuvaları olan okullarımızdır. 

2023-2024 eğitim öğretim yılının birinci döneminin sona erdiği 19 Ocak 2024 tarihi itibariyle ilimiz genelinde, 2.221 okulumuzda 484.500  öğrencimiz karnelerini alacak ve hak ettikleri yarıyıl tatiline gireceklerdir. 

Geçtiğimiz eğitim döneminde Bakanlığımızın öncülüğünde yürütülen projeler başta olmak üzere, Müdürlüğümüz tarafından yürütülen projeler ile Büyükşehir Belediyemiz, ilçe belediyelerimiz ve üniversitelerimizle iş birliği içerisinde hayata geçirdiğimiz çalışmalar, çocuk ve gençlerimizi hem akademik anlamda hem de karakter gelişimi açısından en iyi şekilde yetiştirmeye yönelik çalışmalar olmuştur. 

2 haftalık yarıyıl tatilinin ardından, öğrencilerimizi geleceğe daha güçlü ve daha donanımlı bir şekilde hazırlayacağımız yeni dönemde de tüm çalışmalarımız aynı aşk ve hızla devam edecektir. 

Bu duygu ve düşünceler içerisinde, okulların açıldığı 11 Eylül 2023 tarihinden itibaren büyük bir özveri içerisinde çalışarak okullarımızı çocuk ve gençlerimizin en mutlu oldukları yerler olarak hazırlayan tüm yönetici ve öğretmenlerimize teşekkür ediyor, mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir yarıyıl tatili geçirmenizi diliyorum.

Yarıyıl tatilinin, tüm öğrencilerimizin fizikî yorgunluklarını geride bırakıp daha büyük sevgi ve heyecan içerisinde okullarına kavuşma duygusuyla gönüllerini süslediği bir dönem olmasını diliyorum.

 

Murat YİĞİT

Konya İl Millî Eğitim Müdürü

Sarıyakup Mahallesi Garaj Caddesi No 4 42020 Karatay / KONYA - 0 332 353 30 50

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.